Luotettavat maanrakennuspalvelut

THX-Infra suorittaa kaikki maanrakennus­työt ammattitaitoisesti ja luotet­tavasti motivoituituneiden ihmisten, ja hyvin varustellun sekä luotettavan kaluston turvin. Palveluihimme kuuluvat muun muassa kaikkien pienrakennusten pohja­- ja putkityöt, kaivuutyöt yleisesti, raivaukset, vanhojen rakennusten purkutyöt sekä maa-aines­kuljetukset. Asiakkainamme on niin yrityksiä kuin yksityisiäkin ja pystymme suurempiinkin projekteihin.

Maanrakennustyöt

maanrakennus

Me olemme maan­rakennuksen asiantuntija, jolta onnistuu muun muassa maa- ja vesirakentaminen, putki- ja kaivoasennukset sekä tie- ja infrarakentaminen.

Pystymme tekemään kaikenlaisia projekteja. Osaavat työntekijät ja laadukas kalusto takaavat työn onnistumisen. THX-Infra toimii pääasiallisesti Uudenmaan alueella ja asiakkainamme on niin yrityksiä kuin yksityisiäkin. Asiakkaitamme ovat muun muassa taloyhtiöt, rakennusliikkeet ja kotitaloudet.

Hinnasto

Kalustosivulla

Tai

Tarjouksen mukaan.

Purkutyöt

Purkutyöt

THX-Infra Oy:llä on loistava kalusto kaikkien pienrakennusten purkamiseen ja poiskuljettamiseen!

Puramme rakennukset nopeasti, ja lajittelemme aina jätteet. Tällöin asiakas säästää rahaa jätemaksuissa- toiminta on ekologista, ja sujuu muutenkin vaivattomasti. Hoidamme purkutyöt aina alusta loppuun saakka, jätteiden poiskuljetuksineen.

Hinnasto

Tarjouksen mukaan.

Pihatyöt

piharakentaminen

Teemme pihatöitä pääsääntöisesti omiin kohteisiimme, mutta myös muillekin. Pihatyöt teemme aina kokonaisurakkana materiaaleineen. Teemme pihatyöt pohjatöistä kivetyksiin, sekä nurmialueisiin, istutuksia emme tee.

Hinnasto

Urakat tarjouksen mukaan.

Palvelut